2013. március 6., szerda

Egy újabb bloghír :)

Mostanában néhány szemfüles olvasó láthatta,hogy a blog csakúgy pang a semmiben. nem írtam sehol (idáig) de néhány dolgot elkéne oszlattni :)

Fontos hír ugyanis,hogy emellé hamarosan nyílik egy harmadik blog,ami nem teljesen arról fog szólni,hogy mikor mi történik velem,hanem inkább az érzelmekre,az érzésekre,a mélyről jövö gondolatokra,vagy egy-egy téma mély elemzését fogja szolgálni :)

Úgy érzem,ez a blog éppen elég ahhoz, ami rég volt (anime-manga-my life) tehát ismertetők,életmesélés nagy vonalakban,és kifujt.Itt meg is fogunk állni.

a másik a verses blog,ahol csak versek vannak,amit ugyebár én irok,bár ott se frisitettem ideje..pedig vannak versek,alakulnak,csak valamiért nem érzek elég prioritást arra hogy mindent fel is tegyek,mert mindenki látja,és ami az enyém,a sajátom azt akkor lassan mindenki olvasta/látta..ugy gondolom aki szereti,ismerjen már és érte a mélyebb verseimet...igaz? ;3

Harmadszorra pedig ami ebben a blogban van (vagy nincs,MUHAHA XD) ott kap minden egy nagyobb spin-offot,nagyobb gondolatmenetet,mindenféle köntös nélkül :)

Igazsághoz hozzátartozik,hogy a harmadik blognak a címét nem árulom el.Senkinek.Se barátoknak,se ismerősöknek,se senkinek..azt kéretik tiszteetbe tartani :) Aki azt fogja olvasni,ugy olvas engem mint egy ismeretlent nagy valószinüséggel,és meglátjuk hogy lesz.. próbálom ezt a 3 blogot valahogy egyensúlyba hozni,ha van időm :)

Nagy Cupp mindenkinek :)

1 megjegyzés :

Névtelen írta...

Valamennyi információt adhatnál még hozzá ... pl blogger lesz, vagy valami más blogos oldal? O_o Egyébként jó ötlet ez a harmadik blog. :)

 

.

Magamról

~Rock/Punkrock*-19 éves~ féééfigyerek~*~Japan~anime~manga~Művészlélek+néha picit lüke~kiccicák~reménytelenül kergeti a színes álmait,mióta az eszét tudja~ A blog az általában a sok nyavalygásomról szól,ahogy az álmaimat kergetem,de remélhetőleg tudok érdekes esetleg normális mondandókkal szolgálni,és lesz akinek netán tetszeni is fog :) Puszi pacsi ≧▽≦